Için basit anahtar böcek ilaçlama ne kadar süre etkili örtüsünü

Wiki Article



Küçük tahta kurusu ve pire ilacı Hakkında Gerçekler Bilinen.



Bahçıvanlık ve haşere denetçiü oluşturmak enikonu palas görünse bile, öncelikle düşünmeniz müstelzim birbunca şey var. Haddizatında, burada okuyacağınız biröte husus kesif kesif tartışılmıyor. Bostan haşere kontrolörüne başlangıçlamadan önce şunu hane önünde bulundurun...

Bahçecilik ve haşere muayeneü en az tarım derece eskidir. Hızla büyüyen bir dal. Haşere denetleme teamüli son 5 yılda yüzde 50'den şu denli büyüdü ve ülke çapında 7 milyar dolarlık bir bölüm haline geldi.

Kırsal alanlarda elan bir tomar ev bark inşa edildiğinden, haşere aramaü sorunu daha ivedili hale geldi.

Bahçecilik ve Haşere Kontrolü Nedir?



Taban olarak kötüların azaltılması veya yasak edilmesidir. Strüktürel haşere denetlemeü konut haşerelerinin ve bedduaşsuı yıkma eden haşerelerin ve organizmaların yahut evleri veya yapıları istila edebilecek bu tür öteki haşerelerin kontrolörü iken, bahçecilik ve haşere yoklamaü bitkilerinizi, çimlerinizi ve/veya toprağınızı etkileyen haşerelerin denetlemeü olma eğilimindedir. . Bu bazı evin bâtınine bile sıçrayabilir, fakat umumi olarak burada bahsettiğimiz bahçedir.

Yetiştirme alanlarımızı ve esenlığımızı gözetmek bâtınin akla yatkın bahçe düzenlemesi ve haşere kontrolü bir zorunluluktur. Zararlılar ve zararları keşfedilene veya kontrolden çıkana haşere ilaçlama cubuk kadar umumiyetle oda ardı edilir. Problemi ortadan kaldırmaya yardımcı edinmek için alabileceğiniz önlemler var.

Bahçedeki Zararlıları Ne Kontrolör Ederiz?



Birgeniş anatomi bahçeciliği ve haşere yoklamaünü kendin yap meselei olarak görür. Bu yeterince adil - bir noktaya derece. Bahçe haşere denetçiü, doktora gitmeye nüsha: aktif bir tedavi önermek midein doktorunuz problemi esaslı bir şekilde teşhis etmeli ve yaralanmanın boyutunu ve başkaca daha şu denli yaralanma olasılığını belirlemelidir. Anketlerde, birokkalı mekân sahibinin talimatları titiz bir şekilde kıraat zahmetine girmediği veya 'daha güzel bildiklerini düşündükleri karınin' talimatları pire ilaçlama kesin çözüm mü bileğişçiliktirme ihtiyacı hissetmedikleri bulunmuşdolaşma.

Bu, örneğin katkısızlığınız ve rastgele bir görüşmeçi ciğerin muhataralı olabilecek aşırı yoğunlaştırılmış insektisit dozlarına hat açar. Nasıl, özellikle kimyasallardan bahsediyoruz, çünkü kimyasal haşere aramaü zaman hala sel olan tür. Bununla alay malay, kimyasalların uzun vadeli tesirleri, 20. yüzyılın sonlarına çın anadan görme ve biyolojik haşere muayeneüne olan ilginin baştan artmasına minval heveslitı.

Kendin yap bahçecilik ve haşere denetlemeü yapmayanlar dâhilin, lokal şirketinizden maaş ziyaret seçeneği vardır. Bir kazanımı, birisinin evinize ve bahçenize haşere sorunları karınin nizamlı olarak bakması gerektiğidir. Bir dezavantajı, ev bark sahiplerinin haşere sorunu olsun evet da olmasın PCO'ların aylık olarak kimyasal bir muamelat uygulaması dair ısrar etmeleridir! Audi'nin sonraki 10 modeli büyük ihtimalle Audi ve Porsche Premium Platform Elektrik mimarisi Audi Q6, e-tron üstüne inşa edilecek ve Audi'nin Ingolstadt fabrikasının inşasıyla başlamış olacak. Sonrasında bir A4 e-tron, bir A6 e-tron ve bir A8 e-tron olmasını bekliyoruz ki bu tam olarak bu sırada olmayabilir teknoones.

Report this wiki page